Skip to main content
Dame i gospodo,
s velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na našu

Osamnaestu godišnju međunarodnu konferenciju o razvoju nekretnine

koja će se održati 9. i 10. listopada 2023.
u hotelu Esplanade Zagreb
.
Program Konferencije u zemljopisnom smislu će se, kao i uvijek, sastojati od tri isprepletena kruga – međunarodnog, regionalnog i hrvatskog. Tematski gledano, pet je već standardnih tema naših konferencija – uredi, maloprodaja, turizam, logistika i stanovanje. Uz to, program se sastoji od tema arhitekture, urbanizma, krajobrazne arhitekture, graditeljstva te facility & property managementa.
ZagRE 2023 bit će konferencija kakvu ste zapravo od prvog dana, davne 2005. godine, (potajno) željeli. Uzbudljiv i dinamičan networking u prostorima čarobnog Esplanade Zagreb Hotela i na raskošnoj Oleander terasi. Relevantan, atraktivan, primjereno doziran i harmonično komponiran program konferencije. Gala Reception u Smaragdnoj dvorani ili na Oleander terasi i na kraju, Esplanade Štrukli Farewell Party. I to sve u diskretnom šarmu gotovo stotinu godina vječito mladog Esplanade Zagreb Hotela.
Teme zelene gradnje, klimatskih promjena, digitalizacije, gradnje drvom i zaštite baštine također su važne i sastavni su dio Konferencije. Naravno, bit će tema o RE-triatlonu – razvoj, financiranje i ulaganja – središnja tema svake konferencije o nekretninama. Osim toga, ove godine pripremamo puno potpuno novih tema, kao što su različite metode procjene imovine, primjena AI u industriji nekretnina, usporedba različitih vrsta ulaganja – umjetnost, investicijsko zlato, nekretnine, dionice i obveznice …
Na konferenciji ćemo predstaviti niz projekata iz raznih europskih i regionalnih gradova. Svakako, predstavit ćemo i niz projekata iz Hrvatske i Zagreba – grada domaćina u kojem se Konferencija održava već 18 godina.
Format programa Konferencije bit će sastavljen od kaskadnih oblika interaktivne komunikacije s publikom:
  1. izlaganja glavnih govornika
  2. masterclass,
  3. paneli s moderatorima i govornicima,
  4. posebni paneli samo uz pozivnicu,
  5. dijalozi između dva govornika,
  6. umrežavanje svih sudionika Konferencije i predavača tijekom svih pauza, posebice na prekrasnoj terasi Oleandra, te
  7. okupljanje svih sudionika Konferencije na tradicionalnom Svečanom domjenku!
U slučaju lijepog vremena, Svečani domjenak u ponedjeljak, 9. listopada 2023. godine, održat će se na Oleander terasi hotela. Mi, kao i uvijek, dajemo sve od sebe da za Vas pripremimo vrhunski program i ljubazno Vas pozivamo da ispunite prijavnicu i dođete!
Jeste li do sada doživjeli romantične i čarobne jesenske dane u hotelu Esplanade? Sada je pravo vrijeme za to! Očekuje vas vrlo bogat i relevantan program Konferencije, sjajan networking s hrvatskim, regionalnim i međunarodnim sudionicima Konferencije, elegantan Gala prijem u prelijepom hotelu Esplanade Zagreb i na kraju, tradicionalni Farewell Party uz poznate Esplanade Štrukle!
Još je rano za objavu kompletnog programa, ali imate dovoljno vremena da već sada rezervirate vrijeme i pošaljete nam svoju prijavnicu i tako osigurate svoje mjesto na Konferenciji.
Vaši Andrija i Vladimir Filipović