EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Dame i gospodo,

Covid pandemija i dalje traje. Najljubaznije Vas molimo da se svi maksimalno odgovorno pridržavamo svih epidemioloških mjera. Prvenstveni nam je cilj da svi sudionici Konferencije ostanu zdravi i da čitava Konferencija prođe u sigurnoj i prijateljskoj atmosferi.

Mi smo tražili i dobili Suglasnost za održavanje Konferencije od Stožera za Civilnu zaštitu Grada Zagreba, pod uvjetom da se pridržavamo svih propisanih mjera. Stoga Vas sve posebno pozivamo da se svi zajedno pridržavamo svih propisanih mjera, objavljenih na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Svi sudionici Konferencije moraju na Reception Desk-u u hotelu Esplanade predočiti EU digitalnu Covid potvrdu, i to elektronski ili u tiskanom obliku. Te podatke unosimo u popis svih sudionika Konferencije.

Za sudionike koji nemaju valjanu EU digitalnu Covid potvrdu organizirali smo testiranje brzim antigenskim testom u prostorijama hotela Esplanade na -1. Naše hostese na Reception Desk-u će Vas uputiti u te prostorije. Testiranje obavljaju stručnjaci Poliklinike Life. Cijena testiranje je 100,00 kuna i plaća ga testirana osoba.

U cilju smanjenja gužvi na početku Konferencije, preporučamo svim sudionicima koji to trebaju da se testiraju u ponedjeljak popodne i da onda negativni test predoče u vrijeme Konferencije i ulaska u prostorije Konferencije na Reception Desk-u. Također, preporučamo svim sudionicima da na Konferenciju dođu ranije nego što to obično dolaze, da bi se na vrijeme registrirali i predočili potvrde ili testove. Preporučeno vrijeme dolaska je u 8 sati.

Osobe bez valjane Covid potvrde ili valjanog negativnog testa neće moći sudjelovati na Konferenciji.

Svi sudionici Konferencije nosit će trake oko ručnog zgloba da bi se na taj način evidentirali i da bi se moglo kontrolirati da u prostorije u kojima se održava Konferencija ne ulaze osobe koje nisu sudionici Konferencije.

Sukladno mjerama koje provodi hotel Esplanade, na više mjesta nalaze se dezinfekcijska sredstva i preporučamo vam da ih redovito koristite.

Molimo vas da ponesete svoje zaštitne maske.

Sukladno mjerama koje provodi hotel Esplanade, maske treba na propisani način nositi kod kretanja i stajanja u prostorijama hotela Esplanade. Na Oleander terasi hotela Esplanade i za vrijeme predavanja u dvoranama Smaragdna dvorana, Paris i Istanbul nije potrebno nositi maske. Također, za vrijeme jela nije potrebno nositi maske.

Radi povećanja sigurnosti sigurnosti svih sudionika i s ciljem izbjegavanja svih kontakata, ove godine nema tiskane brošure, štandova, akreditacija i welcome package-a. Posebno zahvaljujemo našim sponzorima na razumijevanju i podršci.

Još jednom, najljubaznije Vas molimo da se pridržavate svih epidemioloških mjera i ponašate se krajnje odgovorno jedni prema drugima. Želimo Vam uspješnu, radosnu i sigurnu Konferenciju!