Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

Equilibrium

"RE Boutique Approach"

Equilibrium

"RE Boutique Approach" 

U našem poslovanju, mi se isključivo bavimo komercijalnim nekretninama, koje po svojoj vrijednosti, složenosti i značaju, zahtijevaju sasvim drugačiji način poslovanja u odnosu na „klasične" nekretnine - stan, obiteljska kuća, kuća za odmor. Radi se o razvoju projekata velike vrijednosti, kao što su poslovna zgrada, trgovački centar, logistički park, turističko naselje, stambeni blok, golf teren, marina, ... U pravilu, radi se o B2B poslovanju, korporativnom pristupu, u velikoj mjeri stranim ulaganjima, složenim i dugotrajnim postupcima realizacije projekta, u kojima sudjeluje veliki broj sudionika s različitim ulogama i interesima.

Kao promotor razvoja komercijalnih nekretnina, naš posao je povezivanje i usklađivanje interesa različitih sudionika u razvoju komercijalnih nekretnina – vlasnika zemljišta, developera, graditelja, bankara, ulagatelja, korisnika i svih ostalih stručnjaka uključenih u projekt. Naime, složeni poslovni pothvati zahtijevaju poseban stručni pristup, jer više niti jedna izdvojena funkcija ili profesija nisu dovoljni da se realizira određeni projekt. Jedino suradnjom u različitim, kreativno definiranim i poslovno harmoniziranim odnosima različitih sudionika u razvoju projekata omogućava se uspješna realizacija projekta, na zadovoljstvo i sukladno interesima svih uključenih u tu realizaciju. Radi se o višeslojnim odnosima zajedničkih ulaganja, konzorcijima, forward ugovorima, pravima opcije i svim drugim suvremenim instrumentima koji omogućavaju realizaciju složenih projekata. Vjerujemo da u svim takvim odnosima možemo doprinijeti uspješnoj realizaciji složenih poslovnih projekata.

Imajući sve navedeno u vidu, razvijamo program koji će Vam omogućiti da Vaš projekt na profesionalan i učinkovit način predstavite upravo onom krugu igrača koji se bave takvim projektima. 

Pripremili smo niz modela koji se mogu koristiti za prezentaciju i realizaciju Vašeg projekta, koji imaju za cilj da se Vašem projektu posvetimo na individualnoj i selektivnoj razini, imajući u vidu sve osobitosti Vašeg projekta i realnu situaciju na tržištu. „Tailor made" pristup Vašem projektu omogućava nam da ga predstavimo koristeći se jednim ili više od niže navedenih alata, ili njihovom kombinacijom: 

 

EQUILIBRIUM je Vaš PartnRE!

Pomoc

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o., Trg bana Josipa Jelačića 3/V, 10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 (0)1 481 6969, Fax: +385 (0)1 483 8060, e-mail: office@filipovic-advisory.com

build: 07112008143666

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541